Search This Blog

Thursday 12 February 2009

The wrestler...


Σε σκηνοθεσία Darren Aronovsky και σενάριο από τον Robert Siegel, ο Mickey Rourke επιστρέφει στις στο κινηματογραφικό προσκήνιο.

Ένα δράμα με πρωταγωνιστή έναν επαγγελματία παλαιστή τον Randy Robinson, "The Ram" όπως τον αποκαλούσαν, που βλέπει τη ζωή του να περνάει και την καριέρα του σιγά σιγά να σβήνει. Δύσκολα τα βγάζει πέρα, συμμετέχοντας σε κάποια shows και με .. μερική απασχόληση σε σουπερμάρκετ. Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οργανισμός του τον εγκαταλείπει, όσο κι αν κάνει προσπάθειες να μην παραιτηθεί. Η κόρη του (την είχε εγκαταλείψει για την καριέρα του, όταν εκείνη ήταν μικρή) του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, όμως τα λάθη του παρελθόντος δεν ξεχνιούνται. Γνωρίζει και μια stripper, με την οποία έρχονται καλά και τον στηρίζει σαν να ναι η μοναδική του οικογένεια. Το είδωλο του Ram γκρεμίζεται με μόνη ευκαιρία αποχαιρετισμού του κοινού του σε έναν αγώνα-επέτειο με έναν παλιό αντίπαλο του τον Ayatollah. Αυτό ίσως είναι και το εισιτήριο για την αποθέωση που περιμένει...

Αλληγορική ταινία, με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του ηθοποιού, πολύ καλά σκηνοθετημένη και πολύ καλή επιλογή ηθοποιών. Μην τη χάσετε!

2 comments:

Dj Fak said...

polu wraia tainia.dn thn exw dei akoma alla se liges meres pisteuw tha thn dw..:D:D:D:D:D

Dj Fak said...

polu wraia tainia.dn thn exw dei akoma alla se liges meres pisteuw tha thn dw..:D:D:D:D:D